Rozebroeken

Zondag is het dag van het park. De Rozebroeken oftewel “de prettige wildernis” staan in de kijker.

23mei08 Rozebroeken 23mei08 Rozebroeken23mei08 Rozebroeken

Het park ging vorig jaar juni officiëel open. Het fietspad is ondertussen al goed ingeburgerd in de buurt. Het verbindt de Kriekerijstraat met de Herlegemstraat en Wijmakker (vlakbij de Dendermondsesteenweg). Het asfalt is jammer genoeg niet doorgetrokken tot aan de Johannes Hartmannlaan.  Dit pad kan uitgroeien tot een  degelijke kassei-loze fietsverbinding tussen Dendermondsesteenweg en Land Van Waaslaan. Het is voor de Sint-Baafskouter-buurt sowieso een enorme aanwinst.

23mei08 Rozebroeken     De aanvoerroute aan de Wijmakker heeft een oplapbeurt nodig. De putten in het asfalt zijn te fietsonvriendelijk:23mei08

Auteur: yves

Deze blog wil berichten over het fiets-wel en wee in een leuke stad.

Eén gedachte over “Rozebroeken”

  1. Hallo,
    Inderdaad een stap in de goede richting. Helaas worden fietswegen niet steeds als volwaardig beschouwd. Ik verklaar mij nader. Ongeveer een maand terug werd het beurtelinks parkeren (eindelijk) opgeheven in de Herlegemstraat. De nieuwe parkeerregeling voorziet dat er aan iedere zijstraat 6m voor en na deze zijstraat niet mag geparkeerd worden. Bij de uitgang/fietspad Rozebroeken is dit niet van toepassing. Het gevolg is dat je tussen de geparkeerde wagens het park dient te verlaten, wat de veiligheid niet ten goede komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s