12 gedachten over “Grap”

 1. Geef toe, dat is de goedkoopste manier om zowel dit probleem als de mogelijke schade bij fietsers die vallen aan te pakken.

  1. Ik weet het eigenlijk niet of het zo goedkoop is: de wegbeheerder heeft die borden speciaal laten maken (de productiedatum staat achterop: april 2009). Het laat wel vermoeden dat reparatie niet voor morgen zal zijn.

 2. Asfalt, het beste voor de fietsers? Of moet dit verkeersbord verhuizen naar sommige kasseistraten in de Gentse binnenstad?

 3. Die jaagpaden worden ook gebruikt door dienstwagens van het Gewest. Die moeten dus ook afstappen. Hoe doen die dat?

 4. Dit probleem wordt sinds begin deze week aangepakt.
  Met dank aan deze blog?!?

  De problemen verderop dit jaagpad aan Gavere met de boomwortels die de asfalt omhoog duwde, zijn sinds enige tijd ook verleden tijd. het is er terug een plezier om te fietsen

  1. Ben daar gisteren gepasseerd. Wat opvalt: een wegomlegging kan er niet af. Maar er is vooruitgang: aan Gavere stond de wegversperring aan het begin van de werken (en dus moest je terugrijden), nu hebben ze de hekken toch al aan het begin van de straat gezet. Als je wil zien hoe het wel moet: rij eens op de rechteroever, van aan de overkant van de werken naar Merelbeke: daar zijn ook werken aan de gang (tussen Zwijnaardsesteenweg en Scheldestraat), met een duidelijke wegomlegging. Merelbeke is daar goed in. Een tijd geleden was het jaagpad de wegomlegging (werken op de Zwijnaardsesteenweg): toen hebben ze op heel het stuk tijdelijke verlichting aangebracht

   1. Ik stond gisteren aan de Zonneputtragel en merkte ook dat er geen omlegging staat.
    Enkele maanden geleden was dit hetzelfde een eind verder, tussen de Grenadiersbrug en Gavere. Waterwegen en Zeekanalen lijkt het maar niet te leren…

 5. Grappig. Ook ik stond gisteren voor de afgesloten trekweg, zonder omleiding. Komende van Oudenaarde mocht je wel op de werf. Tenminste: de afsluiting stond open op fietsbreedte, en er was een bord “betreden op eigen risico”. Dat bord hing er niet aan de kant van Gent. Het frappeerde me hoeveel mensen er de brug over de Ringvaart gebruikten voor woon/werkverkeer. Zou men daar al de radarteller gehangen hebben?

  Ik gidste gisteren een dochter naar haar studentenjob in Eke. We zochten vanaf de Schelde een ander parcour. Foto’s van de gruwel onderweg daarheen zijn voor volgende week.

 6. Ik zou denken dat de omleiding (komende van Oudenaarde) Zwartekobenstraat/Hondelee/Zandvoordestraat/Joachim Schayckstraat nogal te doen is. Vermijd wel, als je van Gent komt, het linksliggende tweerichtingsfietspad in de Zandvoordestraat: op dat fietspad ben je zo goed als onzichtbaar als je aan de Hondelee komt (opmerking: je hoeft een linksliggend fietspad niet te gebruiken als je daar een goede reden voor hebt. Die goede reden heb je hier. Verwacht niet dat de politie dat weet. Als een flik begint te zagen, ga niet in discussie, of je krijgt ook nog een boete wegens smaad. Gewoon een eventuele boete niet betalen en alles aan de rechter uitleggen. De verkeersboete geraak je zo wel kwijt, maar een wegens smaad niet).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s