Buizen

20apr10, 19u41, Gent Sint-Pieters
Elke keer ik naar mijn werk spoor zie ik de stapel werkloze buizen liggen. Ze liggen er al maanden, van voor Nieuwjaar. Ik vermoed dat dit een poging is van Infrabel om evenvéél nutteloze fiets- als autostallingen naast elkaar te plaatsen. Op die bovenste verdieping heb ik nog nooit meer dan 10 auto’s gezien.
08maa10, 18u45, Gent Sint-Pieters

Even ernstig: die fietsrekken renderen daar niet. Ik dacht: “ze” gaan die gebruiken aan de Dampoort, waar er plaats genoeg is, maar te weinig rekken. Misschien te simpel?
17apr10, 12u01, Dampoortparking

Op 10 mei worden de niet betalende fietsen weggehaald uit de betalende fietsstalling aan Gent Dampoort. Dat wil zeggen dat de betalende parking bijna open gaat. Ik juich dat toe. Alleen: de totale capaciteit wordt er amper groter op. Het is nu al vaak lang zoeken voor een plaatsje. Infrabel heeft nog een leerparcours te gaan in “fietsers verwennen”.

Auteur: yves

Deze blog wil berichten over het fiets-wel en wee in een leuke stad.

Eén gedachte over “Buizen”

  1. Zijn die rekken niet bestemd voor de toekomstige fietsgarage onder het vernieuwd station? Vermoedelijke wachttijd: 10 jaar. Een peulschil naast de waarde van de wisselstukken (200 miljoen euro) die stof vergaren in de Centrale werkplaatsen in Mechelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: