Melding (47): afwatering.

Dit is een simpele melding.

17aug10, 10u28, Bijlokekaai

De dag na de zondvloed stond er nog steeds een plas op de fietsonderdoorgang van de Bijlokekaai / Henleykaai. De afwatering werkt dus onvoldoende.
17aug10, 10u27, Bijlokekaai

Met stokje lukte het om in een hoek een een gaatje te duwen, zodat het water weg kon sijpelen. Nazicht van de afwatering is aanbevolen.
17aug10, 10u28, Bijlokekaai

Auteur: yves

Deze blog wil berichten over het fiets-wel en wee in een leuke stad.

4 gedachten over “Melding (47): afwatering.”

  1. Ik denk dat niemand daar ooit aan afwatering heeft gedacht. Toen de onderdoorgang pas gelegd was bestond de ondergrond uit metalen platen met gaatjes in: het water liep daar uiteraard onmiddellijk weg. Maar die platen waten zeer glad, zeker bij regen, en men heeft er een antisliplaag op gelegd. Terug een paar gaatjes boren zou het probleem moeten oplossen.

  2. Tja, het lintje is al lang doorgeknipt. Nu staart iedereen zich blind op de Kobrawerken, terwijl de zitbanken op de nabijgelegen Groentenmarkt en het jaagpad langs het Patershol wegrotten. Opvolging en dagelijks onderhoud haalt de kranten niet, het gebrek daaraan hooguit Fietsbult. De fietsonderdoorgang onder de Bargiebrug geeft een soortgelijk beeld: daar ligt er geen water maar duivendrek.

  3. Kijk, dat vind ik dus fantastisch. Dat ik daar doorfiets, mijn schoenen doordrongen worden van het opspattend sop, ik mij erger dat ik (nog) geen smartphone heb om die poel te fotograferen en ik het enkele later lees op Fietsbult! Keep up the good work!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: