Grasleibestorming

15maa11, 17u52, Predikherenlei
15maa11, 17u52, Predikherenlei
15maa, 17u52, Predikherenlei
15maa11, 17u53, Pakhuisstraat
15maa11, 17u54, Pakhuisstraat

Auteur: yves

Deze blog wil berichten over het fiets-wel en wee in een leuke stad.

6 gedachten over “Grasleibestorming”

  1. Het is gewoon duidelijk dat de overdekte fietsenstalling onder de Sint-Michielsbrug dringend moet opengesteld worden!!

  2. Ik heb de indruk dat men blijft achter de feiten aan hollen. Het lijkt erop dat het aantal fietsen altijd maar toeneemt (en hopelijk nemen ze de plaats van de autoverplaatsingen in), maar de stallingsmogelijkheden volgen niet. Gevolg: je moet je fiets dan maar ergens aan de kant zetten en zo hinder veroorzaken.

  3. Mijn idee: in de overdekte stalling zal er plaats zijn voor tweehonderd of tweehonderdvijftig fietsen, zie ik na even googlen. Als ik het optel zie ik op de foto’s zowat honderd fietsen staan en er zullen verder in de omgeving nog wel een hoop gestaan hebben. Ruwe schatting: de eerste lentedag op een niet al te druk uur (zes uur ’s avonds) en de stalling staat zo ongeveer vol. Dat belooft voor echt drukke zomerdagen. Nu ja, op de Koornmarkt zal nog wel plaats zijn voor bijkomende rekken.

  4. @Jan: ik hoop het dat er nog rekken bijkomen op de Koornvlakte. Er is nu niet veel keuze, behalve op de Groentenmarkt en onder de Hemaluifel (alhoewel, daar hebben ze van die vreselijke wielplooiers geplaatst).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s