5 gedachten over “Omvergekegeld”

  1. Die palen staan daar al redelijk lang, helaas werkende de verkeerslichten nog steeds niet. En nu zal dat waarschijnlijk nog wat langer duren…

  2. Wat ik mij afvraag is het volgende: hoe kan je als fietser die uit de tunnel komt weten of het voor de auto’s uit de St.Denijslaan rood of groen is?

    1. Els, zo zijn er nog plekken in Gent waar je zoiets mag raden. Bijvoorbeeld op de hoek van de Malemstraat en de Drongensesteenweg, of van de Nieuwewandeling en de Coupure. En voor de automobilisten hier op de St-Denijslaan staat nu ook een bordje dat ondanks de verkeerslichten “de voetgangers altijd voorrang hebben” wanneer zij oversteken van en naar de fototunnel.

    2. Els, in principe moet de fietser dat niet weten. Er staan lichten voor de auto, maar niet voor de fietsers en voetgangers. Het is dus de automobilist die moet weten: ’t springt hier op groen maar ik moet toch de voetganger op het zebrapad en de fietser op de oversteekplaats doorlaten… Levensgevaarlijke situatie dus, zeker nu het terug langer en vroeger donker is, en de straatverlichting werkt er ook al niet šŸ˜¦
      Ivm. de verkeerslichten: het is blijkbaar de bedoeling dat het voor de auto’s niet groen wordt maar oranje knipperlicht, zodat ze weten dat ze door mogen maar voorzichtig moeten zijn. Maar anno 2011 zou dat niet mogelijk zijn met “werflichten” (de tijdelijke lichten die er nu staan). Tegen het einde van het jaar zouden de vaste lichten moeten werken, maar zoals Joris al zei zou het nu nog wat langer kunnen duren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: