werfhygiëne (3)

Dezelfde lokatie als voor werfhygiëne (2), maar nu wenden we de blik naar de grond.

Dat werkmensen na hun opdracht uitgevoerd te hebben de boel vuil achterlaten, dat hebben we allemaal al meegemaakt. Op de werf aan de Nieuwscheldestraat maakten ze het vorige week wel erg bont: er was bijna geen doorkomen aan.

Nieuwscheldestraat, Zwijnaarde, 11 april 2012

Jawel, het had geregend die dag en als je met grondwerkmachines, tractoren en dergelijke door een werf ploetert, dan is modder onvermijdelijk. Alleen: je zou verwachten dat op het einde van de werkdag voor de vele fietsers die de route volgen een spoor vrijgemaakt word. Niet dus…

Auteur: JanG

kernlid Fietsersbond Gent

3 gedachten over “werfhygiëne (3)”

  1. Situatie op 23/04/12, ’s ochtends: nog steeds een gigantische modderpoel. Ik mag mijn fietske en schoenen vanavond terug proper proberen te krijgen.

  2. Er is zogezegd een alternatief http://www.r4verbindt.be/algemene-info-alles-over-de-r4/nieuws/item/ophoging-van-het-oude-sintelstort

    “De fietsverbinding langs het oude Sintelstort blijft behouden. Bij droog weer is er door de aanvoer van aarde stofontwikkeling op de site. We raden fietsers dan ook aan gebruik te maken van het bewegwijzerde alternatief via de Ottergemsesteenweg-Zuid, de R4-binnenring, de Gestichtstraat en de brug over de Ringvaart aan de Heerweg-Noord.”

    En de fietser? Hij ploeterde verder….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s