Amateurs !

Aannemers en de wegcode, da’s geen makkelijke combinatie.

We kijken even ov er de gemeentegrens heen. Deze keer is de plaats van gebeuren de aansluiting van de Fraterstraat met de Hundelgemsesteenweg in Merelbeke. Komende van Merelbeke centrum, vind je daar aan het begin van het fietspad deze situatie:

Fraterstraat, Merelbeke

Je hebt er het raden naar wat dit zou kunnen betekenen. Ik vermoed: “als je tussen het bord en het paaltje door kunt, dan mag je verder” ?

Dat moet je vooral proberen. De aannemer zorgde een eindje verder voor een flinke mobiele hindernis.

Enkele fietsers stapten af en balanceerden over de buizen. Een jonge moeder met een kleuter achterop de fiets zag dat niet zitten, want veel te gevaarlijk. Een andere fietser meldde “meneer, dit was hier het hele voorbije weekend ook al zo !”.

Auteur: JanG

kernlid Fietsersbond Gent

4 gedachten over “Amateurs !”

  1. Vorige week lagen die buizen op het fietspad langs de Axxesgebouwen richting Gent waardoor fietsers verplicht waren om op de rijbaan te fietsen. Op een avond stond de bulldozer ook gewoon op het fietspad ‘geparkeerd’ terwijl er aan de overkant van de weg genoeg plaats …

  2. In Merelbeke zou ik toch gaan klagen bij de politie. Over het algemeen is de signalisatie bij werken daar in orde, wat mij doet vermoeden dat de politie daar wel optreedt bij toestanden van dit slag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s