wekelijkse ergernis

Ergens op de route naar het werk, in Eke, staat langs de dijk een veevoederbedrijf waar geregeld geladen en gelost wordt. Typisch voor de ruimtelijke ordening in ons landje staat het bedrijf op een priveterrein, maar moeten de vrachtwagens dwars over de dijk staan om de vracht te laden.


Soms kan je er net langs, maar meestal niet. Dan moet je om het bedrijfsterrein heen rijden.

Heel erg storend is dat dit niet één keer voorvalt, maar minstens elke week, maand in, maand uit. De vrachtwagenchauffeurs kunnen er niets aan doen en ik nog veel minder, maar het is gewoon ergerlijk.

En om aan te tonen dat het echt niet uitzonderlijk is:

 

   

 

 

Auteur: JanG

kernlid Fietsersbond Gent

5 gedachten over “wekelijkse ergernis”

  1. Ik kom daar ook wel eens. En het zou me niet verwonderen moest de strook tussen de gebouwen en de Schelde die in beton is en geen asfalt wel eens eigendom van het bedrijf zou zijn. En dat je als openbare weg gebruiker eigenlijk rond moet rijden (asfalt volgen). Het bordje voor de Scheldevalleiroute toont dat ook. Als het zo zou zijn dan gedoogd het bedrijf de fietsers wel, ze zouden het ook kunnen afsluiten, wat niet zo is.

  2. Ik heb er vandaag nog eens op gelet: er staan meerdere pijlen voor fietsroutes en – komende van Gent – sturen de meeste je gewoon langs de dijk…

  3. Als ik er langskom en er is veel bedrijvigheid van laden en lossen, dan rij ik altijd de ander kant van het bedrijf om. Zelf ben ik nog bestuurder geweest van zwaar materieel en niets is ergerlijker dan anderen die zomaar langs je heen komen rijden en zichzelf zo in gevaar brengen en er geen mee rekening houden dat je niet zomaar ff elke kant op kan met je gevaarte. Trouwens die beton die daar ligt is niet de meest vlakke. Daar wordt ik telkens weer in elkaar geschud.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s