’t is toch logisch met de diepvries in de stad!

Ik hoor u tot hier denken: “Maar de slogan is toch: Het is toch logisch met de FIETS in de stad?”  Ok dan, let’s meet in the middle: ’t is toch logisch met de diepvries op de fiets in de stad.

Inderdaad, ik heb me dus een nieuwe diepvriezer gekocht, zo’n grote rechtopstaande die bijna even groot is als ikzelf. Het vriesvakje onder mijn koelkast was al lang te klein.  Zelf heb ik geen wagen, het bagagerek op mijn fiets is slechts voorzien voor 18 kg bagage, dus totaal ongeschikt om een full-size diepvriezer mee te vervoeren, en mijn Croozer Cargo fietskar, waar ik verder overigens heel tevreden van ben, kan zo’n lading ook niet aan.
De diepvriezer die paar kilometer tussen de winkel en mijn appartement laten afleggen in de vrachtwagen van de winkel vond ik er wat over, dus stuurde ik een kort mailtje naar Sander van Cargo Vélo de nieuwe Gentse fietskoerier die voorzien is om ladingen van gemakkelijk 150kg per fiets te vervoeren.
Trouwe lezers kennen hen al van de blogpost waarin we hen een maand geleden voorstelden.

Hoewel Cargo Vélo volgens de site pas binnen enkele dagen met ritten begint (in september enkel buiten de kantooruren, vanaf oktober de ganse dag door), was er toch snel een datum gevonden waarop zowel zij als ik vrij waren, waardoor ik nu een nieuwe diepvriezer heb, en jullie kunnen genieten van deze foto’s:

Deze slideshow vereist JavaScript.

Heb je ook een vrachtje te vervoeren?
https://www.facebook.com/cargovelo
http://www.cargovelo.be

7 gedachten over “’t is toch logisch met de diepvries in de stad!”

 1. Da’s karakter hebben, daar ik weet dat die winkel zulke goederen normaal gratis naar huis brengt. Dat was bij mij toch zo de laatste keer. Proficiat, je brengt me ook op ideeën.

  1. Vorig jaar ook al bij dezelfde winkel gekocht, toen koste het me 30€ om het door hun eigen personeel te laten leveren, apart op de factuur vermeld (misschien omdat het een solden-item was?).
   Maar zelfs al was het ‘gratis’ geweest, een klantenbestand opbouwen is altijd het moeilijkste wat er is voor een opstartende ondernemer, en dit project verdient echt wel een steuntje in de rug, vandaar dat ik hen dit werkje gunde.

   1. Ik begrijp je helemaal hoor, trouwens ik eindigde met de tekst: “je brengt me op ideeën”. Daarmee bedoelde ik dat ik daar de volgende keer ook maar beter aan kan denken.

  1. Niet altijd hoor. Ik had in die winkel 2 items gekocht en pas nadat ik de prijs wist en de bestelbon was opgemaakt vroeg ik of het thuis kon gebracht worden. Dat was geen probleem en bij thuislevering werd 0 euro vermeld. Het was zoals Jonathan schrijft geen solden product en misschien was mijn order groot genoeg (hoewel zo veel was het totaal nu ook weer niet). Hoewel zo een diepvries toch wel ook in die prijs categorie moet zijn.
   Ik kan me niet indenken dat ze me plots zouden korting hebben gegeven als ik had gezegd het zelf mee te nemen (waar ze denk ik eerst vanuit gingen).

 2. Ik vind dit een schitterend initiatief en zit zéker toekomst in!! Als de benzine- en dieselprijs onbetaalbaar wordt zullen wij onderduur niet anders kunnen zeker?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: