Ontbrekende schakel

De Poortakkerstraat is nog niet zo lang geleden geasfalteerd. Vroeger was het een kasseibaantje, nu een weg waar het goed fietsen is. Toegegeven, een drukke fietsroute is het nog niet, maar dat kan veranderen als de westkant van the Loop verder ontwikkeld wordt. Wie echter vanop de R4 de Poortakkerstraat wil inrijden wordt geconfronteerd met dit:

28aug12, 20u33, fietspad R4

Vanaf de andere kant gezien ziet het er nog minder appetijtelijk uit:

28aug12, 20u31, Poortakkerstraat

Je kan echter wel zien dat een goede ziel geprobeerd heeft het leed te verzachten. Een paar aangesleepte stenen zorgen ervoor dat het opstapje minder steil is geworden en er ligt een mat die de modder moet tegenhouden. Wie goed naar de mat kijkt kan vermoeden wie de werkgever is van de goede ziel:

28aug12, 8u37, Poortakkerstraat

2 gedachten over “Ontbrekende schakel”

  1. Minder dan één meter scheidt de Poortakkerstraat van het fietspad langs de R4. Is het wachten op de bemiddeling van de Verenigde Naties of zo, om stad en gewest rond de tafel te krijgen om een deftige fietsverbinding te realiseren? Veel studiewerk vergt dat niet, zo’n klus is op een paar uur rond. Wat zou zo’n metertje fietsdoorsteek kosten in verhouding tot het doortrekken van de R4 naar Merelbeke? 0,0000000000000000000001%?

    1. Gisterenmorgen (4 februari 2014), bij het nemen van de verbinding tussen R4 en Poortakkerstraat bleken er funderingswerken gestart om deze fietsdoorsteek aan te leggen. Enkel de klinkers ontbraken nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s