5 gedachten over “Stropbrug”

  1. Ik kan dit alleen maar beamen (mijn dagelijkse bike to work-route). Mijn stuur is alleszins breder dan het minivakje dat wij daar krijgen. Opgelet! Eerder in de krant werd deze route “een goede fietsverbinding” genoemd. Hopelijk ziet de nieuwe groene schepen van mobiliteit het anders.

  2. De wegendienst is nu bezig met het hermarkeringsdossier dat dit jaar wordt uitgevoerd. De volledige heraanleg is normaal gezien voor 2016.

  3. Hermarkering wordt ondertussen al meer dan een jaar beloofd maar wordt steeds opnieuw uitgesteld. Een echte oplossing om Ledeberg fietsvriendelijk te ontsluiten zou een fietsbrug zijn (Meierij/ Botermarktpark) richting station en scholen. Zo wordt ook de kluwen onder de Fly-over vermeden.

  4. Ik rij al vele jaren over deze brug, zoals heel veel andere fietsers. Ik ben één en ander gewend,als ervaren fietser, maar de toestand hier is schandalig. Het fietspad is veel te smal en in zeer slechte staat. Regelmatig word ik op dit smalle brokkelige fietspad bijna gesandwiched tussen een bus van De Lijn en een geparkeerde truck. Een beetje cosmetische opsmuk zal niet volstaan. En ik hoop dat men niet zal wachten tot er een ernstig ongeluk gebeurt;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: