Dubbele gleuf: melding 129

10jun13, 09u36, Nederkouter
10jun13, 09u36, Nederkouter

10jun13, 09u36, Nederkouter
10jun13, 09u36, Nederkouter

Het is zo één van die fietsbulten waarvan ik dacht: “hier passeert zoveel volk / fietsers / politiemensen / justitiemensen / ambtenaren / controleurs van de Lijn dat dit wel in orde komt”.
Voorlopig niet.
Daarom nog één melding erbovenop.
10jun13, 09u35, Nederkouter
10jun13, 09u35, Nederkouter

Ook staduitwaarts is het verval ingezet:
10jun13, 09u37, Nederkouter
10jun13, 09u37, Nederkouter

Zou de Lijn de staat van de weg naast de tramrails ooit screenen?

Auteur: yves

Deze blog wil berichten over het fiets-wel en wee in een leuke stad.

4 gedachten over “Dubbele gleuf: melding 129”

  1. uiteraard screent De Lijn de staat van de weg naast de sporen, maar ze kunnen niet alles tegelijkertijd vervangen. De laatste jaren worden overal nieuwe sporen en wissels gelegd, zie onder andere Rabot, Neuseplein, Waalbrug. En dan nog de vernieuwde sporen bij de projecten KoBra (Korenmarkt, Sint-Niklaasstraat, …), Sint-Pietersstation (K. Elisabethlaan, Kortrijksesteenweg, Kouter, …) en PAG-as (Rozemarijnbrug, …). Ik vrees alleen dat het herstellen van tramsporen op een brug een andere aanpak vraagt. Zie maar naar de werken aan de Rozemarijnbrug die bijna een jaar geduurd hebben … Nu, aangezien ze alle werken aan de sporen van lijn 1 destijds gebundeld hebben en tram 1 weer vanouds rijdt, vrees ik dat ‘Ketelbrug?’ niet meteen meer aan orde zal zijn. Dat stuk was ook zo goed als het enige tussen het station en de Korenmarkt dat ze niet onder handen genomen hebben.

    1. Hmm, op de rest van tramas stadinwaarts (Kortrijksepoortstraat) zijn de kieren naast de sporen na meer dan een jaar miserie wel opgevuld. De Lijn heeft een mobiele ploeg annex “asfaltkookpot” om dergelijke zaken aan te pakken.

      1. Daar is zelfs geen kookpot voor nodig, koudasfalt kan ook en er is zelfs een depot in Gent 🙂 (waar ik verder geen connecties of belangen in heb)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: