Mail: donker

15dec13, 17u30, Binnenring Zwijnaarde
15dec13, 17u30, Binnenring Zwijnaarde

——– Origineel bericht ——–

Onderwerp:

r4

Datum:

Sun, 1 Dec 2013 20:48:20 +0100 (Romance (standaardtijd))

Van:

 <p.r@t.be>

Aan:

<fietsbult@fietsersbondgent.be>
Best ik wou graag melde dat er op re r4 hoogte van zwijnaarde en het stadium van  aagent als er voetbal is dat er daar dan op dit moment veel voetgangers lopen op het fiets pad en die er gewoond er niet van aantrekken  toe nu toe denk ik bij mijn we eten nog geen gewonden zijn gevallen het is daar bij dag licht nog een beetjes nog te doen maar als het avond woord is de daar dan pek donker en ook niet goed te te zien waar voetgangers daar lopen want de meesten hebben zelfs geen reefelktoren of anderen zicht bare klederen en die hebben dan ook nog de toupet om te reeklameeren op de fietser en de bromfietser om dat ze daar rijden terwijl dit pad enkelen en verplicht is voor fietser en bromfietser rijbewijs b dank om naar mijn mail te lezen en ik hoop op en reactie en ook iets aan gedaan word om dit opte lossen voor al heer er iets er gebeurdgroetjes pascal r.

04aug13, 16u35, Binnenring Zwijnaarde
04aug13, 16u35, Binnenring Zwijnaarde

Auteur: yves

Deze blog wil berichten over het fiets-wel en wee in een leuke stad.

3 gedachten over “Mail: donker”

  1. Ik ben langs het stadion gepasseerd net toen de openingsmatch afgelopen was. Het was toen ook donker en een regelrechte ramp. Ook al had/heb ik meer dan deftige verlichting ik zag daar gewoon niets. Het boorden van het fietspad waren onzichtbaar en de vele voetgangers (die nog wel wat plaats maakten) zag ik ook zo goed als niet. De overvloedige verlichting (aan de buitenkant) van het stadion en het vuurwerk deed het zicht op het fietspad ook geen deugd.
    Toen heb ik besloten om toch een beetje de kalender van de voetbalploeg te volgen, om zo te proberen die omgeving te vermijden tijdens een thuiswedstrijd.
    Het zou daar helemaal anders kunnen, maar we zijn “maar” fietsers zeker?

  2. De tweede foto past eigenlijk uitstekend bij het bericht `Meetkunde’ over de breedte van de fietspaden in die buurt. Ze geeft een goed idee hoe druk het daar kan zijn.

  3. De plannenmakers van het stadion zijn er helemaal niet bij stilgestaan dat toeschouwers ook voetgangers zijn. Maar met de scores die de ploeg zelfs met “versterking” halen zou die voetgangersstroom wel snel kunnen opdrogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: