Home

Gezocht: tellers

10 mei 2014

Gezocht: tellers voor de eerste Gentse simultaantelling fietspendelaars op 15 mei 7u00 – 9u00

Naar aanleiding van de start van de eerste route van het fietsroutenetwerk dat we ontwikkelen binnen Fiets van Troje willen we een simultane nultelling organiseren, om dan later te kunnen inschatten of er meer fietsers bijkomen. Zo een simultaantelling zal de onderlinge verhouding binnenrijdende fietsers tussen de inrijpunten duidelijk maken, en die cijfers kunnen geijkt worden tov de cijfers van de telpalen en de automatische tellers die de stad al inzet. Zo kan je abstractie maken van het toevallige weer van die ene dag waarop we meten.

.

.

Wanneer? Donderdag 15 mei om 6u45. We tellen van 7u00 tot 9u00.

Waar? We tellen alle belangrijke inrijpunten op de stadsring (R40). We zijn al met 11 maar we zoeken minstens 23 mensen, dan hebben we de belangrijkste punten. Als we met 47 zijn kunnen we vrijwel alle inrijpunten tellen. Als we met nog meer zijn, tellen we ook der uitrijders richting de twee stations.

Wat bij regenweer? De telling gaat gewoon door.

Deelnemen? Meld je aan bij stefaan.claeys@bblv.be. Mocht je enkel het eerste of tweede uur kunnen tellen, mag je je ook opgeven. Misschien kunnen we wel duo’s maken. Als je een voorkeur hebt aan welke kant van Gent je wil tellen, geef dat ook aan. Geef graag ook je GSM nummer door. Je krijgt vervolgens een plek toegewezen en ontvangt via mail een korte briefing en een telformulier.

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: