6 gedachten over “Platte palen”

  1. Zolang die killers potentieel zijn, zal er niets gebeuren. Eerst moet er een ernstig ongeval gebeuren waarbij een volgeling van Marie Popelin de wegbeheerder aansprakelijk stelt. Dan pas zullen die ondingen onmiddellijk verdwijnen.

  2. Als ik zoiets zie schrijf ik met stoepkrijt een waarschuwing op het wegdek, bijvoorbeeld paal—-> aan beide kanten. Je hebt het waarschijnlijk al doorgegeven aan de wegbeheerder… Ik heb zoiets ook gedaan bij een kapotte, beweegbare brug. Mensen stonden daar maar te wachten en toen heb ik naar de brugwachter gebeld. Die zei dat de brug nog wel enkele uren stuk zou zijn. Op het wegdek in Nederlands en Engels de datum geschreven en de tekst dat de brug nog wel een tijd open bleef. Toen de brug gerepareerd was hebben ze de tekst uitgeveegd. Zo’n wegtekst zet de mensen ook aan tot denken over zulke situaties en begrijpen dat dit niet normaal is. Trouwens volgens het CROW (Nederlandse organisatie) moet zo’n paal duidelijk van tevoren aangegeven worden: reflecterende, witte ribbelstrook en bord.

  3. Laat me raden: er is links of rechts van die paaltjes nog voldoende ruimte voorzien om met een auto er langs te passeren, klopt?

  4. Wijnakker – zelfde situatie – veel gebruikte fietsweg – paaltje is bijzonder moeilijk zichtbaar plus regelmatig plat en dan nog gevaarlijker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: